Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Mies, joka istutti puita" by Jean Giono " eBook PDF Kindle ePub Free

Mies, joka istutti puita

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Mies, joka istutti puita
  • Author : Jean Giono
  • Release Date : January 08, 2019
  • Genre: Fiction,Books,Young Adult,
  • Pages : * pages
  • Size : 34404 KB

Description

« - Jotta ihmisen luonne paljastaisi todella poikkeuksellisia ominaisuuksia, on oltava onni, jotta hĂ€n voi tarkkailla toimintaansa monien vuosien ajan. Jos tĂ€ltĂ€ toiminnalta poistetaan kaikki egoismi, jos sitĂ€ ohjaava ajatus on vertaansa vailla runsasta, jos on tĂ€ysin varmaa, ettei se ole etsinyt palkkiota mistÀÀn ja ettĂ€ se on lisĂ€ksi jĂ€ttĂ€nyt NĂ€kyvien merkkien maailma, yksi on silloin unohtumattoman hahmon edessĂ€ ilman virheiden riskiĂ€.

Noin neljÀkymmentÀ vuotta sitten tein pitkÀn matkan turistien ehdottomasti tuntemattomiin korkeuksiin tÀllÀ hyvin vanhalla Alppien alueella, joka saapuu Provenceen.

TĂ€tĂ€ aluetta rajoittaa kaakkoon ja etelÀÀn Durancen keskivĂ€li Sisteronin ja Mirabeaun vĂ€lillĂ€; pohjoiseen Dromen ylĂ€juoksulla lĂ€hteeltÀÀn Dieen; lĂ€nnessĂ€ Comtat Venaissinin tasangot ja Mont Ventouxin juurella. Se sisĂ€ltÀÀ kaikki Basses-Alpes -osaston pohjoisosat, DrĂŽmen etelĂ€puolella ja pienen Vaucluse-erillisalueen. »

Kokoteksti esitetÀÀn hakemistolla. Jokainen luku on kuvattu. PÀÀsanojen "vaikea" tekstin selityssanakirja on myös integroitu (sanasto). On mahdollista lukea tai kuunnella tekstiÀ, jokaisessa luvussa on musiikkia tai johtava ÀÀni-ilmapiiri.


Download Free Books "Mies, joka istutti puita" PDF ePub Kindle